Abdulkadir Aydoğan “Kimse merak etmesin reçetemiz hazırdır!”

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı  Abdulkadir Aydoğan adaylığının açıklanmasının ardından bir mesaj yayınlayarak seçim çalışmalarına başladı. Aydoğan şunları söyledi.

“Kuruluşundan bugüne üyesi olduğum, 2014’ten bu güne meclis üyesi olarak görev aldığım, 2020’den itibaren ilçe başkanı olduğum partimizde Yenimahalle Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim.

Yenimahalle İlçe Başkanlığında görev yapan ve bugüne kadar omuz omuza yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarıma, benimle birlikte ter döken, emek veren yurttaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

İlçe Başkanlığım süresince sokak sokak, ev ev dolaştığım Yenimahalle’mizin; önceliklerini, hemşerilerimin sorunlarını bir yenimahalle’li olarak yaşıyor ve beklentilerini biliyorum. Ata mahallesinden, Çiğdemtepe mahallesine, Demetevler’den, Turgut Özal mahallesine, Emniyet Mahallesinden, Kardelen mahallesine 55 mahallemizin her sorununu da biliyoruz çözümlerini de biliyoruz. Kimse merak etmesin reçetemiz hazırdır!

Esnafımıza, çiftçimize, işçimize, memurumuza, sanayicimize, engellimize, annemize, dara düşmüş bir babaya, emeklimize, öğrencimize el uzatacağız; sokaktaki kediye, köpeğe, sahip çıkacağız, hakkettiği hizmet ve eserlerle buluşturacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında temellerimizin atıldığı Yenimahalle’mizde şimdi çalışma zamanı.

Haydi Bismillah…”

Abdulkadir Aydoğan kimdir?

1974 yılında Ankara’nın Çamlıdere doğumludur. Uzun yıllar AK Parti teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ak Parti Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi ve Yenimahalle İlçe Başkanı olarak görev yapmıştır.   Ayrıca  GİMAT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Türkiye RUGBY Federasyonu Başkanvekiliği yapmıştır.  

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku