Büyükşehir Belediyesinden toplu sünnet şöleni

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 bin 23 çocuğun katılımıyla geleneksel Toplu Sünnet Şöleni düzenledi. Çocuklar, sünnet kıyafetleriyle eğlenceli etkinliklerin tadını çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ,  geleneksel hale getirdiği “Toplu Sünnet Şöleni”ni bu yıl 2 bin 23 çocuk ve ailesinin katılımıyla düzenledi. Altınpark’ta yapılan şölende ABB’nin sağladığı sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar, Ankara Kent Orkestrası ve Hacivat-Karagöz gösterileriyle gönüllerince eğlendi. Şölende miniklere çeşitli hediyeler de verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, bu yıl 2 bin 23 çocuğu ücretsiz olarak sünnet ettirirken, çocuklar için Altınpark’ta “Toplu Sünnet Şöleni” organizasyonu düzenledi. Şölene aileleri ile katılan çocuklar, düzenlenen etkinliklerle gönüllerince eğlendi.

Kıyafetler Büyükşehir’den

Geleneksel hale getirilen “Toplu Sünnet Şöleni” bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Uzman doktorlar tarafından sünnet edilen çocuklara Büyükşehir Belediyesi sünnet kıyafetlerini de hediye etti. Hacivat-Karagöz gösterisi ve Ankara Kent Orkestrası’nın konseriyle doyasıya eğlenen sünnet çocukları, gökyüzüne rengarenk balonlar bıraktılar. Ücretsiz düzenlenen şölende çocuklara günün anısına dijital saat ve spor ayakkabı hediye edildi. Sünnet çocuklarına ve ailelerine patlamış mısır, pamuk şeker, kağıt helva ve balonlar da dağıtılırken, program bitiminde aileler servislerle alındıkları noktalara bırakıldı.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku