CHP, Yenimahalle için yeniden “Fethi Yaşar” dedi

CHP, 31 Mart yerel seçimleri için, Ankara’nın  Yenimahalle, Elmadağ ve Güdül ilçelerinde  belediye başkan adaylarını belirledi. Yenimahalle’de mevcut belediye başkanı Fethi Yaşar’ı,  Elmadağ’da mevcut belediye başkanı Adem Barış Aşkın’ı,  Güdül’de ise CHP İlçe Başkanı Mehmet Doğanay’ı  aday gösterdi.

AKP’nin Ankara’da “dize getiremediği” başkan

CHP Ankara’dar  başarılı projelere imza atan belediye başkanlarını  yeniden aday gösterdi.  2004-2009 yılları arasında Yenimahalle ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan ve aynı zamanda kurultay delegesi olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 2009 – 2014 – 2019 yıllarında yapılan yerel  seçimlerde Yenimahalle’den CHP adayı olarak seçimleri kazanarak Yenimahalle Belediye Başkanı olarak seçildi. AKP’nin Ankara‘da “dize getiremediği” CHP’li belediye başkanı olarak bilinen Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nde üç dönemdir başarılı bir şekilde başkanlığını sürdürüyor.

chp

CHP Elmadağ’da da devam dedi

CHP, Elmadağ’da başarılarıyla adından söz ettiren mevcut belediye başkanı  Adem Barış Aşkın’ı aday gösterdi. Aşkın, 2009-2014 yılları arasında Elmadağ Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yaptı.  2014 yılında CHP Elmadağ İlçe Başkanı seçildi. 31 Mart 2019 tarihinde yerel seçimlerde Elmadağ Belediye Başkanı seçildi.

CHP Güdül’de  CHP Güdül İlçe Başkanı Mehmet Doğanay’ı aday gösterdi.

Mansur Yavaş’tan kutlama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medyadan adaylıkları kesinleşen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın  ve CHP Güdül İlçe Başkanı  Mehmet Doğanay’ı kutlayarak “Başkentimizi  ortak akıl ve dayanışmayla hazırlayacağız” dedi.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku