CHP’den örnek davranış: Ali Fazıl Kasap SP’ye geçti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Kütahya milletvekilimiz Ali Fazıl Kasap grubumuz adına bir fedakarlık yaparak bütçe görüşmeleri boyunca Saadet Partisi’ne katılıyor” dedi.

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Saadet Partisi’ne geçmesiyle meclis kürsüsünde konuşma yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Hasan Bitmez’in vefatıyla, milletvekili sayısı 19’a düşen Saadet ve Gelecek partileri yeniden grup kurabilecek. Meclis’te grup kurabilmek için 20 milletvekilinin olması gerekiyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özel şunları söyledi: “Kütahya milletvekilimiz Ali Fazıl Kasap grubumuz adına bir fedakarlık yaparak bütçe görüşmeleri boyunca Saadet Partisi’ne katılıyor. Ve Saadet Partisi bütçe görüşmeleri boyunca her gün TBMM’deki 60 dakikalık söz hakkını kullanacak. Bu konu ile ilgili Sayın temel Karamollaoğlu ile bir görüşmede yaptık kendisi CHP’nin cenaze törenlere katılmasından ve süreç boyunca gösterdiği dayanışmadan dolayı teşekkür etmişti. Gruplarının düştüğünü de nezaketle belirtmişti. Biz üzerimize düşeni yapacağımızı söylemiştik.”

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku