CHP’nin Çankaya ve Mamak adayları hakkında iddia!

TV100  adlı televizyon kanalına canlı yayın konuğu olarak katılan gazeteci Sinan Burhan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin henüz açıklamadığı belediye başkan adaylarının kimler  olacağıyla ilgili iddialarda bulundu.

Çankaya için Çığgın, Mamak için Özarslan

“Çankaya’dan çok sağlam bir bilgi aldım” diyen Burhan, CHP‘nin Çankaya Belediye başkan adayının, kurultayda  Özgür Özel’i destekleyen Sercan Çığgın , Mamak Belediye başkan adayının ise Ankara Kulübü Başkanı Metin Özarslan  olacağını söyledi.

“Adayların tamamını Mansur Yavaş belirliyor”

Burhan şunları söyledi: “Çankaya’dan çok sağlam bir bilgi aldım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çankaya adayının değişimcilerin adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Sayın Özgür Özel’i destekleyen Sercan Çığgın olacağını neredeyse ittifakla söyleniyor. Fakat başka bir sıkıntı var Ankara’da. Şu anda Ankara’da 25 ilçe var. 3 tanesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde. 22 ilçede adayların tamamını Mansur Yavaş bey belirliyor. Bu konuda çok ciddi tepkiler var. Hatta Etimesgut’taki aday adayları genel merkeze bir yazı gönderdiler. Dediler ki “Etimesgut’tan aday olsun. Dışarıdan aday olmasın.”

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku