ÇUBUKFEST Başladı!

16. Uluslararası Çubuk Turşu Festivali ÇUBUKFEST, lezzetli yerel yemekler ve ünlü sanatçıların büyüleyici performanslarıyla dolu unutulmaz bir deneyim vaat ederek başladı.

Ankara’nın kalbinde, eğlencenin zirvede olduğu bir festival rüzgarı esiyor. Çubuk, 7-10 Eylül tarihleri arasında hem lezzet tutkunlarını hem de müzikseverleri ağırlıyor. 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali, #Çubukfest etiketiyle renkli ve eğlenceli bir dizi etkinlikle kapılarını ziyaretçilere açtı.

Geleneksel Türk lezzetinin başköşesinde yer alan turşular, festivalde birçok çeşidiyle tanıtılacak. Limondan salatalığa, kozalaktan yer elmasına kadar birçok turşu çeşidi, lezzet avcılarının beğenisine sunuluyor.  Festivalde eğlencenin dozu da oldukça yüksek.

Çubukfest, “Müziğin de Başkenti” sloganıyla, Türkiye’nin sevilen isimlerini ağırlayacak. Mustafa Ceceli, Demet Akalın , SemiCenk ve Özgür Can Çoban gibi ünlü sanatçıların yanı sıra, Çubuk’un yerel sesleri ve uluslararası dans grupları da sahnede olacak.

Bu yıl 16.’sı düzenlenen festival, hem Çubuk’un kültürel zenginliğini tanıtmayı hem de ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Festivale katılan sanatçılar ve program tarihleri şöyle: 7 Eylül: Mustafa Ceceli Konseri, 8 Eylül: Semicenk Konseri, 9 Eylül: Demet Akalın Konseri, 10 Eylül: Özgür Can Çoban Konseri.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku