Kazan Off-Road Oyunları başladı

Kahramankazan Belediyesi tarafından Türkiye’nin dört bir yanından gelen Off-Road tutkunlarına özel gerçekleştirilen Kahramankazan Off-Road Oyunları başladı.

Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan oyunlara Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda 4×4 araç katılım sağladı. Oyunların startı, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz tarafından Belediye binasının önünde davul zurna eşliğinde verildi. Araçlar startın ardından konvoy halinde Ankara Bulvarı ve Fevzi Çakmak Caddesi’ni takip ederek oyunların yapılacağı alana ulaştı.Başkan Oğuz da oyunlarda yer alacak araçlardan birinin direksiyonuna geçerek konvoya eşlik etti.

Araç konvoyunun oyun alanına ulaşmasının ardından Belediye Başkanı Oğuz alanda incelemelerde bulundu, yarışmacılarla sohbet ederek oyunlar ve araçlar hakkında bilgi aldı. Belediye Spor ve Kamp Eğitim Merkezi yanındaki boş alanda yapılacak oyunlar için belediye ekipleri tarafından özel etaplar oluşturuldu, arazi oyunlara uygun hale getirildi.

Start Verildi

Türkiye’nin dört bir yanından gelen Off-Road tutkunlarını bir araya getiren etkinlik, Kahramankazan ve Ankaralıların ilgi odağı oldu. 12 yarışmacının katıldığı etkinlikte izleyenlerin nefeslerini kesen extreme yarışları tamamlandı. Bol çamurlu, engebeli ve zorlu parkurlarda mücadele eden yarışçılar izleyicilere adrenalin dolu anlar yaşattı. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un desteğiyle gerçekleşen etkinlikte engel tanımayan adeta arazi canavarı denilebilecek büyüklükte birbirinden farklı devasa arabalar sergilendi.

Motor sporları tutkunlarını Kahramankazan’da buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Oğuz: “İkincisini düzenlediğimiz artık Kahramankazan’da geleneksel hale gelen Kahramankazan Off-Road Oyunları’nı bu sene de Kahramankazan ve Ankaralı hemşehrilerimizle buluşturduk. Yarışmacılarımızın bin bir emekle hazırladığı araçlarını deneme fırsatı bulduğu etkinliğimiz heyecan ve aksiyon dolu gösterilere sahne oldu. 2 gün sürecek etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Etkinliğin yarın hız etabı ile devam edeceğini söyleyen Başkan Oğuz, seyircileri sürpriz etkinliklerinde beklediğini sözlerine ekledi.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku