Özgür Çelik’ten AKP’li Soylu’ya sert sözler

AKP Milletvekili Süleyman Soylu’nun, İçişleri Bakanı iken sarfettiği “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 550 terörist var” sözleri yüzünden açılan dava ile ilgili CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik sert açıklamalar yaptı.

Sosyal medyadan  yaptığı açıklamada, “Utanmadan, sıkılmadan yalan söyledi şimdi yan çiziyor. Halkımız bu zihniyeti artık tanıyor, kazanacağız”diyen Özgür Çelik, şunları söyledi:

“Utanmadan sıkılmadan yalan söyledi, şimdi yan çiziyor. Dönemin (h)iç işleri bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 550 kişinin, çeşitli ‘terör’ örgütleri ile ilişkili olduğunu öne sürmüştü. İBB çalışanı bu iftiraya karşı ‘3 kuruşluk’ tazminat davası açmıştı. Bakın iftiradan, kumpastan medet umanlar açılan davaya ilişkin savunmasında ne demişler; “siyaset yapma özgürlüğü ve düşünce ve kanaat açıklama özgürlüğü kapsamında söyledim” İftira siyaset mi? Alenen yalan söylemek, insanları töhmet altında bırakmak düşünce özgürlüğü mü?
2024 Yerel Seçimlerinde yine iftiralara, montaj videolara, sahte broşürlere karşı yarışacağız! Ancak halkımız bu zihniyeti artık tanıyor, kazanacağız!”

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku