Saadet Partisi İstanbul adayını tanıttı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın “Başka Bir İstanbul Mümkün” temasıyla düzenlediği “Aday Tanıtım Toplantısı”, yapıldı.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen ve Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Birol Aydın’ın kamuoyuna tanıtıldığı programda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millî Görüş belediyeciliğinin önemine vurgu yaptığı bir konuşma gerçekleştirdi.

temel karamollaoğlu

“Bir zihniyet değişimine ihtiyacımız var”

Temel Karamollaoğlu, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Yaşanabilir bir İstanbul oluşturduğumuz zaman emin olun ki yaşanabilir bir Türkiye için önemli bir adım atmış olacağız. Bu da yeniden büyük bir Türkiye’nin ve yeni bir dünyanın kuruluşuna ilk adım olacaktır diye düşünüyorum. İstanbul’umuz ve hem de ülkemiz çok kritik bir dönemden geçiyor. Herkesin özlem duyduğu, beğendiği İstanbul’un meydana gelmesi için adaletten eğitime, dış politikadan ekonomiye kadar bizim bir zihniyet değişimine ihtiyacımız var.”

“İsraf ve yolsuzluğu tarihe gömeceğiz”

“Millî Görüş belediyelerinden hırsız, arsız giremez. Bizim belediye başkanlarımızın kursağından bir lokma yetim hakkı geçmez Allah’ın izniyle. Biz bu anlayışla israf ve yolsuzluğu tarihe gömeceğiz. Biz halkın parasını yine halka harcayacağız. Birilerinin belediye kasasından zengin olmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Birol aydın saadet partisi

“İstanbul sistematik olarak kirletildi”

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın da yaptığı konuşmada “İstanbul kirletildi. İstanbul, sistematik olarak kirletildi. İnsanımızın yüzünün gülmediği, ailelerin huzur bulamadığı, ne yazık ki uyuşturucunun ve fuhşun bazı semtlerini ele geçirdiği, yoksullukla israfın iç içe geçtiği, puslu, karanlık ve kaygılı bir metropol haline geldi İstanbul. Barınma krizinin her yaştan insanımızı ezdiği, geçinemeyen yaşlılarımızın cami çıkışında limon, metro çıkışında mendil sattığı, karı–koca çalışmanın dahi bir haneye yetmediği, çocuk büyütmenin ve okutmanın başlı başına dert haline geldiği zorlu bir yarış parkuru haline geldi İstanbul.” dedi.

Kaynak: Milli Gazete /Onur Şehmus Şahin

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku