Teoman Mutlu “Sonunuz hüsran olacak!”

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, milyonlarca emeklinin yaşadığı sorunlarla ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu ve iktidara yüklenerek “Sonunuz hüsran olacak” dedi.

Mutlu, “Milyonlarca emeklinin alın teriyle, tertemiz oylarıyla başa gelenlere sesleniyorum; emeklilerin sesini duymazsanız, ilk seçimde sonunuz hüsran olabilir. Yandaş medya ve yanıltıcı anketlere aldanmayın” dedi.

“Hakları gasp eden bu uygulamaları kabul etmiyoruz”

“Her yıl emekli aylıklarının düştüğü, fiyatların ve enflasyonun sürekli arttığı bu ortamda emeklilerin yaşadığı mağduriyeti görmemek için kör olmak gerek. Emeklilerin haklarını gasp eden bu uygulamaları kabul etmiyoruz.” diyen Teoman Mutlu, emeklilerin sendika kurma hakkının engellenmesiyle ilgili  “Emeklilerin neden sendika kuramadığına bir cevap bekliyoruz. Alın teriyle kazandıkları hakları için seslerini yükseltebilmeleri en doğal haklarıdır. Emeklilerin borç batağında olduğunu biliyoruz. Devlet, bu duruma çözüm üretmekle mükellef. Emeklilerin faturalarından KDV ve ÖTV‘nin alınmaması, onlara bir nefes aldıracaktır. Unutulmasın ki, bugünün yöneticileri yarın emekli olacak. Emeklinin ne yaşadığını çok iyi anlayacaklar” dedi.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku