Turgut Altınok ve Murat Ercan Sincanlılarla buluştu

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok,  Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen AHİD Sincan Ankaralılar gecesine katılarak Sincanlılarla buluştu.

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) binlerce başkentliyi aynı sofrada buluşturdu. Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen hemşehri buluşması coşkulu görüntülere sahne oldu.

Programa katılan Turgut Altınok  ve Murat Ercan yaptıkları konuşmalarda yerel seçimlere yönelik açıklamalar yaptılar.  Altınok yaptığı konuşmada “Büyükşehir belediyesi 5 yılda 100 vaadinden kaçını yaptı Ankara’ya? Her mahalleye bir kreş dediler 5 yılda Sincan’a bir tane kreş yaptılar. Biz söz veriyoruz sizleri mahcup etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da “Havuzlar, gençlik merkezleri, kültür merkezleri, köy konakları ve daha birçok eser yaptık. Ben bir mahalleye girdiğimde ‘bizim mahalleye de havuz, konak yapar mısınız?’ diye soruyorlar. ‘Tabi ki’ diyorum. ‘Büyükşehir yaptı mı?’ diye soruyorum, ‘yok’ diyorlar. Biz artık büyükşehir belediyesinden rutin belediye hizmetlerini görsek o da yetecek. Ama o da yok. Büyükşehirden bir şey istemek akıllardan geçmiyor. Bırak spor tesisi, kültür merkezini; büyükşehir yolumuzu yapsın, kanalizasyon yapsın, 1 metre metro yapsın biz ona razıyız diyorlar.” Dedi.

Ankaralılar buluşmasına Seymenlerin gösterisi damga vurdu. Oyun havaları ile vatandaşlar eğlenceli anlar yaşadı.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku