Ali Yerlikaya’nın Cumhuriyet kutlaması gündem oldu

Cumhuriyet’in 100. yılı  ülkenin her yerinde yapılan çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.  Tüm siyasiler de sosyal medyada hesaplarından kutlama mesajları paylaştılar.  Ancak en çok beğeni alan ve ilk sıraya yerleşen  İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya‘nın videolu kutlaması oldu.

Ali Yerlikaya, sosyal medyada gündem olan ve her partiden vatandaşın takdirini toplayan kutlama mesajında:

Cumhuriyet, omuzlarında cepheye mermi taşıyan nenelerimizin son vasiyetidir. Cumhuriyet, mermisi bitince süngüsünü takarak taarruza kalkan Mehmetçiğin cesaretidir. Bizim Cumhuriyet’imizin harcında binlerce şehidimizin aziz canı, kahraman gazilerimizin asil kanı var. Selam olsun Kara Fatma’ya, Şerife Bacı’ya, Gördesli Makbule’ye.. Selam olsun Yörük Ali Efe’ye, Demirci Mehmet Efe’ye, Şahin Bey’e… Selam olsun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun” Dedi. 

 

Kısa sürede 140B beğeniyle gündemin ilk sırasına yerleşen Ali Yerlikaya’nın paylaşımının altına yapılan yorumlar da dikkat çekti. Öne çıkan bazı yorumlarda:

“AKP’nin bu ülkeye kazandırdığı tek devlet adamı siz olabilirsiniz. Yolunuz açık olsun”

Allahım eğer önceki İç işleri bakanıydıysa şimdiki ne Teşekkür ederiz bakanım bize güzel şeyler de oluyor doğru insanlarda var umudunu yeşerttiğiniz için . Başarılarınız daim olsun hep böyle kalın .”

“Hayatımda ilk defa bir akpli bakanın twitlerini beğenir oldum. Ya bende bir gariplik olmaya başladı ya bu adam gerçekten iyi birisi”

“Ne kadar çok özlemişiz bu dili… Kin ve nefret kusan bir bakandan ,gözlerinin içi sevgi saçan bir bakana… Helal olsun”

“Bize on yıldır ne yasatmislar ? AKP nin atadığı en doğru, en sevilen bakan sizsiniz” denildi.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku