Müslim Taşdan, Zafer Partisi’nden aday adayı oldu

Yerel seçimler yaklaşırken partilerin belediye başkan aday adayları da ortaya çıkmaya başladı.  Etimesgut’ta ilk aday adaylığı açıklaması Zafer Partisi’nden geldi. Eğitimci Müslim Taşdan, Etimesgut Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Zafer Partisi‘nin yerel seçimlere  kendi kadroları ile gireceğini vurgulayan  Zafer Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Adem İlhan, Taşdan’ın aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlkeli siyaset yapan Zafer Partisinden aday adaylığını açıklayan, başarılı iş adamı, eğitimci Müslim Taşdan’a hayırlı olsun diyorum.  dedi.

Müslim Taşdan Kimdir?

1993’ten beri Etimesgut’a yaşayan Müslim Taşdan, 1987’de 19 Mayıs Üniversitesi Matematik-Fizik bölümünden  mezun olmuştur.

Taşdan, aralarında Etimesgut Eryaman Lisesi’nin de bulunduğu çeşitli  devlet okullarında 28 yıl Matematik Öğretmenliği yaptıktan sonra emekli olmuştur.

Etimesgut’ta bulunan Özel Eryaman Meslek (Sağlık) ve Teknik Lisesi’nin müdürlüğünü  yapan Taşdan, aynı zamanda hem lisenin hem de Şekerbey Sürücü Kursu’nun  işletmeciliğini yapmaktadır.

Kaynak: Ajans Vakti

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku