Sincan’da darp edilen genç hayatını kaybetti

Sincan’da yaşayan Fatih Sürücü (25), kız arkadaşının yakınları tarafından “cinsel istismar” iddiasıyla darbedildi. Gözaltına alınan genç, polis merkezinde rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kız arkadaşı evine çağırmış

İddialara göre, Fatih Sürücü, mahalleden tanıştığı M.Ö. ile arkadaş oldu. M.Ö. geçen hafta cumartesi günü Fatih Sürücü’yü evine çağırdı. M.Ö.’nün Plevne Mahallesindeki evine giden Sürücü’yü M.Ö.’nün yakınları dışarıya çıkarıp darp etti.

Darp edilen Fatih Sürücü, olay yerine gelen polisler tarafından  hastaneye götürüldü. Sürücü’nün hastanede gerçekleştirilen muayenesinde darp edildiği ve vücudunda kesik izleri olduğu belirlendi. Muayene edildikten sonra karakola götürülen Sürücü, rahatsızlanınca tekrar hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sürücü’nün kalbi durduğu için hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili göz altına alınan 5 kişiden 2 si adli kontrol şartıyla 3 de savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Ölen şahsın küçük yaştaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için darp edildiği öğrenildi.

 “Islatıp ıslatıp dövmüşler”

Oğlunun hayatını kaybettiği sabah saat 10.00’da M.Ö. ile buluştuğunu ve oğlunu pusuya düşürenin M.Ö. olduğunu iddia eden anne Hülya Sürücü, “Şimdi ifade değiştiriyormuş. Benim oğluma pusu kurdular bunlar. İllaki kameralarda gözüküyordur. Islatıp ıslatıp dövüyorlar. Aşağıya inerek tekrar dövüyorlar” dedi.

hulya surucuibrahim sürücü

 

 

 

 

“Olayın iç yüzünü bilmiyorum”

Baba İbrahim Sürücü ise olayın neden kaynaklandığını bilmediğini oğlunu darp edenleri tanımadığını belirterek  “Hiç tanımıyorum bu şahısları. Kim olduklarını da bilmiyorum. Kız çocuğunu da tanımıyorum. Olayın iç yüzünü hiç bilmiyorum” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku