Ankara dahil birçok ile sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada bugün birçok il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Metorolojiden sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahminlere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli kıyıları, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum çevreleri ile Ankara’nın kuzeybatı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Ankara hava durumu

Ankara’da beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Ankara’nın batı ve kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı,mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği beklenmektedir.
RÜZGAR: Genellikle kuzey kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette,Batı Karadeniz’in kıyı kesimlerinde kuvvetli(40-60 km/sa) esmesi bekleniyor

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku