AKP, Ankara’da Murat Köse’yi liste dışı bıraktı

Mansur Yavaş muhalifliğiyle bilinen ve ABB adaylığına talip olan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin dışında kaldığı, 3 dönem Altındağ Belediye Başkanlığı yapan Veysel Tiryaki’nin tekrar dahil olduğu  ve 5 MHP’li adayın bulunduğu AKP Ankara aday listesi şu şekilde:

İntihar eden oğlunun eşini öldürdü

Geçen hafta Altındağ’da,  intihar eden emlakçı Yusuf Demir’in babası Satılmış Demir (65) oğlunun ölümüyle ilgili  tartıştığı gelini Derya Demir’i (42) öldürdü. Gözaltına alınan Satılmış Demir’in,  14 suç kaydının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Altındağ’da silahlı kavga: 1 yaralı

Altındağ’a bağlı Beşikkaya Mahallesi’de meydana gelen olayda K.S. adlı kişi ile 2 kişi arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle,  kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi,  K.S’ye ateş etti. Dizi ve boynundan ağır yaralanan ve hayati tehlikesi olduğu bildirilen K.S, hastanede tedavi altına alındı.  

“Çocuğun Cinsel İstismarı” soruşturması süren öğretmen görevlendirildi

Ankara’da daha önce görevli olduğu okulda, bir öğrenciye “Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı” suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hakkında 9 aydır soruşturma yürüttüğü öğretmen O.S.K., yoksul ailelerin yaşadığı Altındağ’daki Karapürçek Şehit Ferhat Muratoğlu İlkokulu’nda birinci sınıfta görevlendirildi. Veliler şikayet ederek görev yerinin değiştirilmesini isterken, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen O.S.K. hakkında görev yeri değişikliği, aylıktan kesme cezası verildiğini ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın yargıdan karar çıkana kadar başka bir şey yapamayacağını bildirdi.