Etimesgut’ta laf atma kavgası: 1 ölü

Etimesgut’ta laf atıp kavga ettiği Yunus Emre Sinir’i (20) bıçaklayarak öldüren E.Y., iki arkadaşıyla birlikte 2 kişiyi de gaspetti. E.Y. ve arkadaşı M.Ö. tutuklandı, B.L. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

17 Eylül akşamı Etimesgut‘ta meydana gelen olayda M.Ç. ve S.Ö. adlı iki arkadaşıyla   gezmeye çıkan Yunus Emre Sinir, kendilerine laf atan E.Y. ve M.Ö. ve B.L. adlı arkadaşlarıyla tartışmaya başladı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönünce E.Y., Sinir’i bıçaklayıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan Sinir hayatını kaybetti.

 Motosiklet, telefon ve para gaspetmişler

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin saklanabilecekleri 27 adreste yaptığı arama arama sonucunda 3 şüpheli,  Altındağ  Kale Mahallesi’ndeki Direkli Sokakta yakalandı. Şüpheli E.Y ve M.Ö.’nün yapılan üst aramasında çok sayıda uyuşturucu hap ve bıçak ele geçirildi.  Yapılan araştırmada şüphelilerin; 16 Eylül’de bıçak tehditiyle  B.E.’nin kullandığı motosikleti, 17 Eylül’de ise M.A.’yı bıçakla yaralayarak cep telefonunu ve parasını gaspettikleri tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden E.Y., ‘kasten öldürme’ ve ‘yağma’, M.Ö. ise ‘yağma’ suçundan tutuklandı. Suça sürüklenen  B.L. adlı çocuk  ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku