“Görevden alınmadık, istifa ettik!”

İyi Parti’de ülke genelinde istifalar devam ediyor. Ankara Milletvekili Yüksel Arslan’ın istifa açıklamasının ardından,  Akyurt, Beypazarı, Çubuk ve Haymana  ilçe başkanları da istifa etti.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Ankara’nın Akyurt, Beypazarı, Çubuk ve Haymana  ilçe başkanlarının görevden alındığını duyurmuştu.

Ancak  Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür , Haymana İlçe Başkanı Mehmet Öz, Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu ve Çubuk İlçe Başkanı Raşit Burkay Özgün, yaptıkları açıklamalarda görevden alınmadıklarını, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimde Ankara Büyükşehir Belediye  Başkanı Mansur Yavaş’ı desteklemeyi savundukları için istifa ettiklerini belirttiler.

Yapılan açıklamalarda , Haymana ilçe yönetim kurulunun, Beypazarı ilçe yönetim kurulu ile kadın ve gençlik kollarının da topluca istifa ettiği belirtildi.

Aynı zamanda Çubuk Belediyesi Meclisi üyesi  de olan Çubuk İlçe Başkanı  Raşit Burkay Özgün, ortak gerekçelerinin yanısıra Çubuk’ta yeniden belediye meclis üyesi adayı olmak için  istifa ettiğini söyledi.

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku