Murat Ercan meşalelerle karşılandı

AK Parti’nin Sincan Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Murat Ercan oldu. Ercan’ın adaylığının ilan edilmesiyle Sincan’da büyük bir coşku yaşandı. Ellerinde bayraklarla belediye binası önünde toplanan vatandaşlar meşaleler ve alkışlarla Murat Ercan‘ı karşıladılar.  Coşkulu kalabalığa seslenen Ercan, şunları söyledi.

 “Ankara’mızı yeniden, özlenen gerçek belediyecilik anlayışı ile buluşturmaya; Sincan’ımızda el ele, gönül gönüle yeni başarı hikayeleri yazmaya ve hemşerilerimiz için yeni kalıcı eser ve hizmetler üretmeye söz veriyoruz. Ankara için, Sincan için durmak yok, yola devam diyoruz.

Şimdi en az yüzde 75, hedefimiz Büyükşehir’e Sincan’dan en yüksek oyu taşımak. Büyükşehir’in boşa geçen bir 5 yılı var. İnşallah Turgut Altınok adayımız seçildiği zaman kaybolan 5 yılı hızla telafi edeceğiz. 31 Mart’ta inşallah bu işe nokta koymamız lazım. Fetret devrini ortadan kaldırıp tekrar Cumhur İttifakı ile buluşturmamız lazım.

Ankara’nın bekleyen kentsel dönüşümle ilgili, raylı sistemlerle ilgili, kent estetiği ile ilgili toplum kesimlerini özel olarak ilgilendiren spor, kültür ve sanatla ilgili yeni bir çığır açılması lazım. Bunu Allah’ın izniyle biz yapacağız.  Önümüzdeki süreçte Ankara’yı dünyanın en önemli başkentlerinden biri haline getirmek için vizyon projelerimizi hızla ortaya koyacağız.”

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku