Murat Köse “7 suç duyurusunda bulunduk” 

Murat Köse katıldığı bir televizyon programında Mansur Yavaş’ı sert sözlerle eleştirerek “Süresi geçmiş iş bitirme belgesiyle ihale alınmış”  dedi. Köse, partisi kimi aday gösterirse göstersin yerel seçimde kazanacaklarına yüzde 100 inandıklarını söyledi.

Ankara taşralaştı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, katıldığıbir televizyon programındaAnkara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Köse, “4,5 yılda Ankara’nın  başkent olması özelliğinden kaynaklı bir tane eser üretildi mi bugüne kadar? Ankara taşralaştı.”dedi.

“Yavaş genel başkanını kandırmış”

Köse şöyle devam etti. “Şentepe’de bizim yaptığımız teleferiği işletemediler. Biz de yeni bir şey yapmayı bıraktık, çünkü mevcudu yönetemediler. Otobüs aldılar, otobüsleri biz aldık, krediyi biz verdik meclisten. 60 milyon euroluk kredi verdik. Yaklaşık 2 milyar lira. Otobüs töreninde konuşan Kılıçdaroğlu ‘Demek ki borç almadan da belediye yönetilebiliyor, otobüs alınabiliyormuş’  dedi. Mansur Yavaş kendi genel başkanını  kandırmış”

“Süresi geçmiş belge ile ihale alınmış”

2022 yılı denetim komisyonu raporlarla 7 suç duyurusunda söyleyen Köse,  suç duyurularından birinin ihalelerle ilgili olduğunu vurgulayarak konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.  “İhalelerde gerekli olan iş bitirme belgesi vardır.  Bir şirket ihaleye girdiğinde o işin benzerini yapmış olması ve iş bitime belgesinin ihale başvuru dosyasında  olması lazım. Süresi geçmiş bir iş bitirme belgesiyle milyon rakamlık ihale alınmış”

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
E-posta
RSS

Benzer Haberler

Daha fazla haber oku