Murat Ercan meşalelerle karşılandı

AK Parti’nin Sincan Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Murat Ercan oldu. Ercan’ın adaylığının ilan edilmesiyle Sincan’da büyük bir coşku yaşandı. Ellerinde bayraklarla belediye binası önünde toplanan vatandaşlar meşaleler ve alkışlarla Murat Ercan’ı karşıladılar. 

AKP, Ankara’da Murat Köse’yi liste dışı bıraktı

Mansur Yavaş muhalifliğiyle bilinen ve ABB adaylığına talip olan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin dışında kaldığı, 3 dönem Altındağ Belediye Başkanlığı yapan Veysel Tiryaki’nin tekrar dahil olduğu  ve 5 MHP’li adayın bulunduğu AKP Ankara aday listesi şu şekilde:

Sincan’da özel bireylere yönelik kurslar

 Sincan Belediyesi, özel bireylerin topluma kazandırılması amacıyla çeşitli kurslar düzenliyor. El sanatları kursu ile özel öğrenciler takı yapmanın inceliklerini öğrenirken, yüzme kursunda kulaç atmanın keyfini çıkarıyorlar. Umudun Kanatları Özel Eğitim Grubu da tiyatro ve sema gösterileriyle görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Eşini öldürüp intihar etti

Sincan’da bir kişi eşini öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Ekiplerin yaptığı incelemede,  çarşı bekçisi olduğu bildirilen Orkun Oruç’un eşini tabancayla öldürdüğü ve aynı silahla intihar ettiği belirlendi.

16 maçta 13 galibiyet şampiyonluk getirdi

Sincan Belediyespor Altyapı Takımları başarıdan başarıya koşuyor. Yeşil sahalarda fırtına gibi esen U-15 takımı, profesyonel grupta adını şampiyonluğa yazdırarak kupayı kaldırdı. Büyük bir başarıya imza atan Sincan Belediyesporlu gençler, ilçeyi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.